Home / Zabava i Zanimljivosti / 9 znakova da vas vaš muškarac OBOŽAVA: Treći je ogromni pokazatelj da mu je srce totalno omekšalo!

9 znakova da vas vaš muškarac OBOŽAVA: Treći je ogromni pokazatelj da mu je srce totalno omekšalo!

Nekada je vrlo teško znati voli li zaista muškarac ženu ili ne. Ipak, kako ne biste tapkali u mraku, sledećih devet znakova sigurno pokazuju da vas on obožava.

Odnosi se prema vama s poštovanjem

Kada muškarac voli ženu, on je onda i poštuje. On brine i o najmanjim detaljima njenog života. Ako vaš muškarac ceni vaše mišljenje, upućuje komplimente vašem karakteru, raduje se vašim dostignućima, obraća pažnju na detalje te se čak i prilagođava vašim neobičnim navikama – on vas definitivno voli.

Uvek ste mu na pameti

Šalje li vam duhovite poruke tokom dana? Podsećaju li ga neke pesme na vas? Javlja li vam se i kada je vrlo zauzet? Kada postanete vrlo bitan deo njegovog dana, čak i kada ste razdvojeni, to znači da je on uložio puno u vašu vezu i da mu je vrlo stalo do vas.

On pravi kompromise

Ljubav može omekšati srce. Biti u pravu nije više tako važno kao učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada se vaš muškarac počne “nalaziti” s vama na sredini o temama oko kojih je inače tvrdoglav, to znači da se vodi srcem, a ne glavom. Znaci nesebičnosti obično su ogromni pokazatelji da muškarac voli.

Pokazuje naklonost u javnosti

Što se tiče pokazivanja naklonosti u javnosti, veliki broj muškaraca može oklevati. Kada vas zagrli u javnosti, on se istovremeno ponaša zaštitnički i želi ponosno obelodani celom svetu da ste zajedno.

Želi se brinuti o vama

Žene često znaju kolutati očima na muški instinkt “popravljanja stvari”; i iako on nije u stanju popraviti svaki loš dan, činjenica da to pokušava ukazuje na to da mu je vrlo stalo do vas. On želi stvari popraviti na bolje. Želi da se pobrinuti za vas, praktično i emotivno.

Želi da volite njegovu porodicu

Želi li on da upoznate sve ljude koji su mu bitni u životu? Kada je spreman da vas upozna s ljudima koji su mu najvažniji (a jednako je voljan upoznati i vaše prijatelje i porodicu) on nema nameru ići bilo gde od vas. Ponosan je što je s vama i želi da vas i njegova porodica zavoli.

“Mi” zamenjuje “Ja”

Poslušajte njegov izbor reči. Kada počne koristiti reči poput “mi”, “nama” i slično, on više ne misli o sebi kao o “samcu”. Sada ste deo njegovog života. I on to voli.

Vi ste uključeni u priče o budućnosti

Pravi li on planove za budućnost koji uključuju vas? Je li vas pozvao na venčanje njegovog prijatelja koje će biti sledeće godine? Našali li se ponekad o tome koliko ćete dece imati? Kada mu je na pameti budućnost s vama, već je odlučio da nema nameru da vas pusti.

On to kaže

Ako vam muškarac kaže da vas voli, verujte mu.

Kada muškarac istinski voli, on to ne može dugo zadržati samo za sebe.

Autor: minimagazin.info

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *