Home / Ispovijesti / ISPOVEST BEOGRAĐANKE Zbog veze na jednu noć sam preživela pakao!

ISPOVEST BEOGRAĐANKE Zbog veze na jednu noć sam preživela pakao!

Beograđanka se tresla kao prut kada je nakon seksa saznala da njen partner ima AIDS

Žena,tuga

Mirjana preživela pakao, Foto: Profimedia

– Uvek sam se trudila da prilikom seksa koristim kondom, posebno u kraćim vezama – počinje svoju ispovest Beograđanka Mirjana G. koja je zbog fizičkog zadovoljstva imala blizak susret sa smrću.

Mirjana je i dalje neudata i traži pravog, ali taj pravi, kao i oni koji to nisu, od pre nekoliko godina, ako žele seks sa njom, moraju da donesu potvrdu od lekara da nisu zaraženi virusom HIV!

– Nisam promiskuitetna, imala sam samo nekoliko dužih veza, a one na noć ili dve mogu da nabrojim na prste jedne ruke – kaže Mirjana i nastavlja:

– Pre nekoliko godina upoznala sam slatkog momka, radio je kao šanker u klubu u koji sam redovno išla i jedne noći se jednostavno namestilo da završimo u njegovoj gajbi.

Mirjana nije ni slutila kakav je pakao čeka već narednog jutra.

– Bio je sjajan u krevetu i bilo mi je malo čudno što se uopšte nije bunio kada sam mu rekla da stavi kondom, jer muškarci uglavnom gunđaju kada ih teram na to. Ali to je bio samo detalj na koji nisam obraćala pažnju, jer mi se baš sviđao i prepustili smo se divljem i neoubuzdanom seksu – priseća se Mirjana.

– Ujutru sam se probudila, a u kuhinji me već čekao doručak, kao u filmovima. Čak sam pomislila da stvari ne mogu da budu bolje. Seli smo da popijemo kafu i onda se moj svet srušio. Rekao mi je da mu se jako sviđam i da zato hoće da bude iskren prema meni. Mislila sam da već ima devojku. Ili ženu možda, ali bilo je još gore. Rekao mi je da već nekoliko godina ima sidu! Ali da ne brinem, jer je imao kondom…

Mirjana kaže da je bila potpuno šokirana.

– Skočila sam sa stolice kao oparena. Tresla sam se kao prut. Udarila sam mu šamar iz sve snage, na brzinu pokupila svoje stvari i izeletala iz stana. Nisam mogla da prestanem da plačem. Nisam spavala 24 sata pokušavajući da se smirim, a sutradan sam otišla na testiranje.

Lepa Beograđanka imala je mnogo sreće, jer je zaštita pomogla, ali osećaj koji je tog jutra imala, kaže, nikad neće nestati.

– Zar neko može da me krivi što sada, kad dođe do situacije da imam seks sa nekim, tražim od njega potvrdu da je zdrav? – pita se Mirjana.

– Veći strah u životu nisam doživela i ne želim da mi se to ponovi. Neki momci su to odbili, misle da im ne verujem pa se ljute, ali baš me briga. Dočekaću onog pravog – veruje Mirjana.

alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *