Home / Vijesti i Svijet / MOMAK UBIJENE DEVOJKE IZ NOVE VAROŠI Živim za dan kada će uhapsiti Kristininog ubicu

MOMAK UBIJENE DEVOJKE IZ NOVE VAROŠI Živim za dan kada će uhapsiti Kristininog ubicu

Igor Debeljak je upoznao devojku baš na benzinskoj pumpi na kojoj je ubijena, jer je tamo radio pre nje i često je posećivao kolege…

Kristina Kaplanović i njen momak Igor Debeljak

Kristina Kaplanović i njen momak Igor Debeljak, Foto: facebook

Igor Debeljak (23) iz Beograda, dečko Kristine Kaplanović (20) iz sela Vilovi kod Nove Varoši, kojoj je pljačkaš benzinske pumpe pucao u glavu i razneo mozak u pokušaju da otme pazar od 10.000 dinara, u ispovesti za „Alo!” kaže da živi za dan kada će ubica biti uhapšen i najstrože kažnjen!

– Očekujem da će ga policija brzo uhapsiti i da će posle toga biti izveden pred sud. Nadam se da će biti osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, jer bi sve ispod toga bila velika bruka i sramota za naše pravosuđe! Napadač je došao sa namerom da opljačka pumpu. Nosio je napunjen i repetiran pištolj i znao je šta može da se desi! – ogorčeno kaže Igor Debeljak, momak Kristine Kaplanović, koja je brutalno ubijena na benzinskoj pumpi na autoputu Beograd-Niš.

Foto-robot ubice

Beogradska polocija kreirala je foto-robot razbojnika sa pumpe. Kristinine kolege su pojedinačno opisale svaki detalj u vezi sa mlađim muškarcem koji je te noći bio maskiran maramom. Prema njihovom opisu, reč je o proćelavom muškarcu, svetlijeg tena, svetlih očiju, koji je preko lica imao maramu sa dve zvezde. U policijskoj bazi podataka pregledani su svi koji odgovaraju ovakvom opisu. Na informativni razgovor je već privedeno nekoliko mladića iz okoline Velikog Mokrog Luga. – Intenzivno se radi na ovom slučaju i već ima pomaka – navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Igor kaže da je rana još sveža i da mu je veoma teško da priča o devojci posle njenog ubistva.
– U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled! Radio sam na istoj benzinskoj pumpi, pre nego što se Kristina tu zaposlila. Često sam išao kod kolega u posetu i upoznao sam je baš tamo gde je ubijena… Kada sam je prvi put video, odmah mi se svidela. Kolege su nas upoznale i posle toga smo bili nerazdvojni. Zabavljali smo se oko pola godine i planirali smo ozbiljnu vezu… – priseća se Igor.

Kristina je izdahnula 29. maja uveče u Urgentnom centru u Beogradu, a Igor je neprekidno bio uz nju.

– Svakodnevno sam u kontaktu sa njenim roditeljima i sestrama. Svima nam je teško. Ne znam kako ću da prebolim Kristinu. Pokušavam da im pomognem koliko mogu, jer su u teškoj materijalnoj situaciji. Bio sam uz njih čim sam saznao za nesreću na pumpi. Sada radim na drugom poslu i nastojim nekako da prebolim ove teške trenutke… To će biti veoma teško, jer mi je Kristinino nasmejano lice neprekidno pred očima – drhtavim glasom kaže Igor Debeljak.

Pumpa na kojoj je ranjena Kristina

Pumpa na kojoj je ranjena Kristina, Foto: RAS

Kristina je teško ranjena 25. maja uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. U momentu pljačke je radila sa dvojicom kolega, a u kasi je bilo svega 10.000 dinara. Njih troje su se sklonili u stranu čim su videli razbojnika s pištoljem, jer imaju direktivu firme da u takvim slučajevima bez opiranja predaju sav novac.

Turnir za Kristinu

Igor Debeljak kaže da će sa prijateljima organizovati memorijalni turnir u fudbalu u znak sećanja na Kristinu, a sva prikupljena sredstva biće prosleđena njenoj porodici. Turnir će se odžati 16, 17, i 18. juna na terenu Osnovne škole „Đura Daničić” u naselju Braće Jerković na Voždovcu. Uplata po ekipi biće 3.000 dinara. Svi zainteresovani mogu da se prijave na sledeće brojeve telefona: 063/440-513 Miloš, 060/689-6727 Igor i 064/002-2939 Miloš.

 

Međutim, napadač je gurnuo jednog mladića i pištolj je odmah opalio, jer je bio napunjen i repetiran. Metak je pogodio Kristinu u potiljak i razneo joj mozak! Kada je pala, oblivena krvlju, napadač nije ni pokušao da uzme novac, već je uspaničeno pobegao!

Foto robot Kristininog ubice

Foto robot Kristininog ubice, Foto: RAS

alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *